Lief lekker ding

Lief lekker ding

Lief lekker ding,

Ik schrijf deze brief om je iets te bekennen. Al eerder wilde ik dat mondeling doen, maar blijkbaar vind ik dat moeilijk, want het komt er niet van. Misschien dat het op deze manier wél lukt om mijn gevoelens over te brengen, ik zal het in ieder geval zo goed mogelijk proberen. Nee, wees maar niet bang, ik verwacht geen antwoord. Het gaat me niet om een respons, ik vind het alleen fijn om mijn gedachten eens tegen je te uiten.

Ik hou van je. Ik adoreer je. Ik ben stapelgek op je. Om je uiterlijk in de eerste plaats. Je bent mooi en een geboren verleider. Toch was het geen liefde op het eerste gezicht, al vond ik je bij onze kennismaking wél meteen een lekker ding. Je bent verdomd aantrekkelijk met je donkerbruine vel. Een puntgave huid, waarover een zachte glans ligt en je bent altijd perfect in vorm, zo verrukkelijk lekker. Wees daar als vrouw maar eens tegen bestand. Na de eerste aantrekkingskracht en heftige momenten van passie en genot, zijn we nu in een wat rustiger vaarwater gekomen. Liefde moet groeien, ook bij ons en dat gaat wonderbaarlijk goed. De waanzin van het begin is over, maar de hartstocht is er nog steeds. Je bent onweerstaanbaar voor me.

Ook vanwege je innerlijk ben je mijn held. Je bent het type van ruwe bolster, blanke pit, al is de benaming donkere bolster meer op jou van toepassing. Je bent een voorbeeld van even doorbijten om bij de kern te komen, maar die is dan ook zeer de moeite waard. Je maakt me erg gelukkig. Je hoort wel eens dat mensen er genoeg van krijgen als ze elkaar zo vaak zien, maar dat heb ik bij jou helemaal niet. Het is altijd weer fijn. Je kunt wel zeggen dat het een soort verslaving is. Maar dat geeft toch niet, ik kan beter verslaafd zijn aan jou dan aan drank of sigaretten. Ha!
De momenten die ik samen met jou beleef, koester ik. Ik weet dat ik op je kan rekenen. Ik weet dat je thuis op me wacht. Daarom hou ik zoveel van je. Zelfs nu ik dit schrijf, gaat mijn hart sneller kloppen. Als ik bedenk hoe jij me direct met overgave zal kussen verlang ik hevig naar je, want er is er maar één die zo kan zoenen als jij.

Mijn affectie voor jou gaat zover dat de gedachte aan jou me door moeilijke uren sleept. Vanochtend nog werd het me even te veel op mijn werk. Alles leek tegelijk te komen. De stroom viel uit, zeker twee uur werk weg en daardoor kon ik mijn presentatie niet houden. Mijn chef stond erop dat ik toch iets deed. Met klamme oksels en mijn stem een octaaf hoger van de zenuwen, heb ik de groep toegesproken. In zo’n situatie wil ik niets liever dan dat jij bij me bent. Dat je me de troost biedt die elk mens soms nodig heeft. Dat je de spreekwoordelijke arm om mijn schouder legt en me toefluistert: “Het geeft niet, meisje. Alles komt goed, geniet maar van dit moment.”
Nou ja, al ben je er op zulke ogenblikken niet, de gedachte dat ik je na het werk thuis weer zal zien, helpt me toch. Ik kan niet zonder je.

In het verleden heb ik tegen anderen over mijn liefde voor jou gesproken. Maar opmerkingen als: zo’n donkere jongen is aan mij niet besteed of ik snap niet dat dát jouw smaak is, hebben me geleerd mijn gevoelens vóór me te houden. Het is jammer dat ik mijn voorkeur niet kan delen, want ze weten niet wat ze missen. Je hoort wel eens ‘Once you go black, you never go back.’ Ik heb hier een variant op: ‘Once you go brown, you’ll never be down.’

Af en toe had ik wat andere contacten, in een periode dat ik serieus probeerde van jou los te komen. Ik wilde mijn horizon verbreden en vond dat ik moest kijken wat er nog meer in de wereld te koop was. Maar zoals je weet, is dat op niets uitgelopen. Toch was deze zoektocht goed. Ik accepteer nu mijn onvoorwaardelijke liefde voor jou. Proefondervindelijk heb ik het geleerd: jij bent de ware. Voor mij is maar één.

Sommige mensen geven met Valentijn parfum, sieraden of een boek. Maar dingen waar je van houdt, wil je delen met je geliefde. Dus ik geef zoenen, symbolische en concrete. Vanmiddag zal ik je kopen bij de patisserie, want daar ben je het lekkerst. De chocolade het knapperigst, de vulling het romigst. Om de doos doe ik een roodsatijnen lint en ik geef er ook nog een bos rode rozen bij. Naast elkaar op de bank zullen mijn geliefde en ik van de negerzoenen genieten. Ik heb zo’n idee dat het mede daardoor, dit jaar een heel leuke Valentijn zal worden.

Als afsluiting krijg je van mij nu eindelijk eens een kus terug.

Dank je voor alles. Heel veel liefs,